Vampires, Elite sezonul 3 – seriale de urmărit pe Netflix

In martie Netflix vine cu o multime de sezoane noi, seriale noi, filme cult si productii inedite. De cand esti abonat Netflix cu siguranta ai o rezerva de popcorn la domiciliu, o canapea confortabila si o patura dedicata sedintelor de binge watching.

Seriale care revin in martie pe Netflix. Il astepti cu siguranta cu nerabdare, sezonul 3 al serialului Elite va fi postat online pe Netflix incepand cu 13 martie. Elevii de la Las Encinas ne vor oferi si mai multe comploturi, scene extrem de hot si tradari. The 100 sezonul 6 apare in egala masura pe Netflix in martie, mai precis incepand cu 1 martie. Clarke, Bellamy, Murphy si trupa aterizeaza pe o planeta misterioasa dupa o calatorie lunga in spatiu. Acestia vor fi nevoiti sa faca fata unor locuitori seducatori si periculosi totodata si sa lupte pentru a castiga dreptul de a ramane aici. Incepand cu 11 martie 2020 serialul exploziv On My Block revine pentru sezonul 3. Vom regasi din nou echipa noastra preferata care se va intalni cu cei care i-au crescut.

Zombii din Kingdom revin si ei pe Netflix pentru un sezon cu numarul 2 si mai sangeros decat primul incepand cu 13 martie. Incepand cu 27 martie vom regasi sezonul 3 al serialului Ozark, cu Jason Bateman si Laura Linney. Familia Bryde va trebui sa faca eforturi pentru a-si mentine afacerea pe linia de plutire si vor trebui sa faca fata escrocilor locali.

Seriale noi in martie pe Netflix. Incepand cu data de 3 martie vom putea descoperi sezonul 1 al unei noi creatii originare din Franta, serialul Vampires. Actiunea se deruleaza la Paris si spune povestea familiei Radescu care locuieste izolata, departe de comunitate. Atunci cand Doina, in varsta de 16 ani, descopera ca este pe jumatate om pe jumatate vampir, devine tinta a numeroase probleme. In paralel, tanara va trebui sa invete sa faca fata unor noi pulsiuni si sa faca fata problemelor intampinate in general de adolescenti.

Una din cele mai asteptate noutati pe Netflix este serialul Self Made : Inspired by the Life of Madam C. J. Walker. Incepand cu 20 martie abonatii Netflix vor putea descoperi povestea extraordinara a celei care a devenit prima femeie de culoare milionara, creand un imperiu al coafurii. Distributia este in egala masura excelenta: Octavia Spencer (La Couleur des sentiments), Tiffany Haddish (Girls Trip) si Carmen Ejogo (True Detective).

Un comentariu la „Vampires, Elite sezonul 3 – seriale de urmărit pe Netflix”

Lasă un răspuns