Trucurile lui David Beckham

De multe ori se intampla ca diversele situatii din viata de zi cu zi sa ne afecteze costumul. David Beckham este unul dintre cei mai bine imbracati sportivi din toate timpurile. David este considerat o emblema a noului secol, de aceea acesta ne poate arata unele trucuri pentru un costum impecabil.

Beckham prefera costumele bine croite care fac diferenta. Costumul bleumarin slim fit cu clapete, mai formal este cel care face diferenta. Acesta si-a asortat cu usurinta costumul cu o cravata pe masura. O alta culoare foarte apreciata de sportiv este visiniul.

O cravata casual pentru ocaziile informale este optiunea perfecta pentru voi, la fel cum este si una din matase pentru ocaziile mai elegante. Daca se doreste o intalnire de afaceri, atunci camasa cu guler alb asociata cu o cravata cu micro-imprimeu poate fi o combinatie foarte apreciata. Aceasta tinuta a fost purtata de David atunci cand a purtat torta olimpica de la Londra in anul 2012.

Atunci cand merge la TV, acesta alege niste cravate cu imprimeu cu buline, slim fit, avand un nod bine strans pentru a mentine cravata cat mai sus. Trebuie sa va asigurati in permanenta ca nodul de cravata este foarte bine strans, la fel cum face si David Beckham.

Atunci cand nu isi doreste sa iasa in evidenta, acesta alege costume albastre si cravate din aceeasi gama de culoare. Dorinta lui nu este de a eclipsa amfitronul. O astfel de tinuta a fost folosita atunci cand s-a intalnit cu Ducele de Cambridge, cunoscut pentru stilul sau cat mai sobru si pentru educatia sa.

Daca va sta bine cu un costum, atunci puteti aborda exact aceeasi tinuta atunci cand aveti un nou eveniment. Lui David nu-i sta in fire sa-si schimbe prea des tinutele, cele purtate de acesta la diversele evenimente fiind similare si facandu-l sa straluceasca.