Trend Alert – Trenciul din denim

In noul an denimul s-a hotarat cu siguranta sa ne surprinda sub toate formele sale. Fie el desirat, cu broderii, cu insertii de dantela, cu aplicatii sau cu paiete, a demonstrat deja ca este rege printre cele mai in voga tedinte.

Sursa de inspiratie inepuizabila, denimul vine cu un plus de cool pentru toate piesele vestimentare clasice, mai ales pentru trenci.

Iar in 2017 trenciul nu inceteaza sa se reinventeze. Chiar daca adori versiunea sa clasica si atemporala, putine schimbari sau detalii surpriza nu au cum sa strice. In mod sigur, varianta clasica in nuante de bej, prea formala nu se potriveste tuturor.

Care este cea mai buna alternativa la trenciul clasic in 2017? Trenciul din denim, cu siguranta.

Denimul este fara doar si poate un material care nu se va demoda niciodata. Toata lumea il adora datorita confortului sau, stilului sau practic, rezistentei sale, dar si a stilului sau inimitabil.

Rochii, geci, topuri, fuste… toate piesele vestimentare au cedat domniei trenciului si bine au facut. De data aceasta insa, va trebui sa te lasi convinsa de trenciul din denim. Cu o lungime pana la genunchi, cu un guler mai mare si un cordon in talie te va seduce cu siguranta.

Trenciul din denim este piesa vestimentara care va arata minunat alaturi de celelalte piese vestimentare de la tine din dressing. Se va potrivi cu orice, bineinteles. Daca vrei sa obtii cel mai frumos look casual si cool il poti purta la o pereche de bascheti si la un pulover sweat.

Dar poti obtine si un look mai sexy alegand sa porti trenciul din denim la o pereche de pantofi tip stilettos si la o fusta de piele tip creion.

Dar nu trebuie sa eziti si sa porti aceasta piesa vestimentara de blugi, cu… blugi pentru cel mai frumos total look denim.