Stii cum iti poti albi dintii in mod natural?

Doar specialistii in chirurgie dentara pot folosi unele ingrediente pentru albirea dintilor precum peroxidul de hidrogen. Dar daca vrei sa apelezi la unele produse mai naturale si daca nu vrei sa treci prin cabinetul dentistului, iata care sunt ingredientele naturale la care ai putea apela.

Bicarbonatul de sodiu. Chiar daca este folosit uneori pentru a albi lenjeria de pat sau chiar si casa sau pentru a trata unele indigestii, bicarbonatul de sodiu este fara indoiala cel mai bun detartrant natural pe care il poti gasi la tine in bucatarie.

Poti pune putin bicarbonat de sodiu pe periuta de dinti ca si cum ai folosi in mod normal o pasta de dinti. De altfel, foarte multe paste de dinti au in compozitia lor bicarbonat de sodiu.

Sau mai poti amesteca bicarbonatul de sodiu cu sucul de la o jumatate de lamaie pentru a prepara propria pasta de dinti. Lamaia este ideala pentru stralucirea dintilor, in timp ce bicarbonatul de sodiu ii va albi.

Carbunul natural sub forma de pudra. Aceasta pudra neagra are o multime de virtuti atunci cand vine vorba despre albirea dintilor. Carbunul vegetal sub forma de pudra, folosit alaturi de pasta de dinti este cea mai eficienta metoda de a albi dintii.

Se mai poate pune direct pe emailul dintilor cu ajutorul unui prosop. Efect garantat daca vei face asta de doua ori pe saptamana.

Sarea grunjoasa. Sarea grunjoasa iti poate salva si ea zambetul. Puternicul nivel de iod din aceasta sare are virtuti antiseptice si antifungice. O gargara deci cu sare grunjoasa dizolvata in apa calduta poate sa fie foarte eficienta facuta macar de doua, trei ori pe saptamana.

Sau mai poti inmuia pur si simplu periuta de dinti in aceasta solutie marina. Vei accentua in acest fel efectele pozitive al sarii marine.