Smoothie regim – sucurile care te ajută să slăbești

Sucurile smoothie sunt cele mai sănătoase şi mai onctuoase sucuri preparate pe bază de fructe sau legume mixate. Proaspete şi 100% naturale, acestea constituie o modalitate excelentă de a slăbi.

De ce o cură de slăbire pe bază de sucuri smoothie este cea mai bună idee pentru a te menţine în formă sau pentru a obţine o siluetă de vis? Deoarece conţin foarte puţine calorii şi încurajează sentimentul de saţietate.

Obiectivul tău de a pierde câteva kilograme în plus se poate atinge deci consumând sucuri smoothie. Acest tip de băuturi bogate sunt în primul rând foarte uşor de digerat, deoarece majoritatea nutrienţilor pe care le conţin sunt foarte uşor de asimilat de către organism.

Şi faţă de sucurile de fructe, sucurile smoothie sunt o sursă excelentă de fibre şi de antioxidanţi. În plus, acestea pot încuraja eliminarea toxinelor.

Sucurile smoothie conţin o mulţime de vitamine şi de minerale. Deci sunt foarte hrănitoare având totuşi un număr foarte scăzut de calorii. Consumul lor te va ajuta să te simţi sătul măcar patru ore. Adoptând o cură de slăbire pe bază de sucuri smoothie vei reuşi să slăbeşti până la 3 kilograme într-o săptămână.

Pentru a prepara un suc smoothie pentru a slăbi ai nevoie de un blender şi de câteva ingrediente care să te ajute să îl îngroşi. Seminţele de chia, seminţele de in, guma xantan, brânza de vaci, fulgii de ovăz sau germenii de grâu sunt cele mai bune ingrediente.

Cel mai bun suc smoothie pentru a slăbi trebuie să conţină ingrediente care te menţin în formă precum ceaiul verde care stimulează metabolismul şi care conţine cathecine care încurajează combustia grăsimilor. Scorţişoara încurajează senzaţia de saţietate şi reglează nivelul de zahăr din sânge. Ciocolata neagră va scădea nivelul de cortizol din corp, lucru ce duce la favorizarea eliminării de grăsime. Ghimbirul poate accelera şi el metabolismul şi poate ameliora în acelaşi timp digestia.

Sucurile smoothie verzi sunt cea mai bună idee pentru a slăbi. Castravete, creţuşcă, mentă, apă, măr şi puţin oţet, iată ingredientele pentru cel mai bun smoothie verde care va favoriza eliminarea de grăsimi şi va stimula activitatea tubului digestiv.

Un comentariu la „Smoothie regim – sucurile care te ajută să slăbești

  1. The Theory of Everything Watch Series

    Destul de mare. Nu este nici un documentar despre teoriile lui sau ceva de genul mai in detalii si nici nu pot sa zic ca este o poveste de dragoste. Pur si simplu descrie viata lui Stephen Hawking. Chestii pe care se stiu, daca te duci pe wikipedia in 5 minute afli si tocmai de asta nu stiu daca merita sa pierzi 2 ore pentru acest film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.