Seriale la care să te uiți dacă ți-a plăcut Gone For Good

Daca te-ai uitat deja la serialul Gone For Good si ti-a placut la nebunie, aceasta selectie de seriale watchseries.ninja cu siguranta ca va fi pe placul tau. Anchete, frisoane si adrenalina sunt in program.

Cea mai recenta colaborare intre maestrul romanelor de suspans, Harlan Coben si Netflix se bucura de un succes imens. Aparut in 13 august pe platforma Netflix, Gone For Good, este deja pe primul loc in ceea ce priveste cele mai privite si mai populare seriale.

Ni se prezinta povestea lui Guillaume, la 10 ani dupa ce si-a pierdut fratele si fosta iubita si care vede cum viata i se da din nou peste cap, din cauza disparitiei logodnicei.

Safe. In timp ce fiica sa este data disparuta, Tom trebuie sa mai faca fata si celor mai sumbre revelatii ale persoanelor din jurul sau.

Hit & Run. In timp ce incearca sa descopere adevarul cu privire la moartea sotiei sale, un barbat trebuie sa se confrunte cu cele mai tulburatoare revelatii, cu pericole si o multime de secrete.

Behind Her Eyes. O tanara mama celibatara cade in capcana si se afla la mijloc intre patronul sau, cu care incepe sa aiba o relatie si sotia sa cu care incepe sa aiba o relatie de prietenie.

The Woods. La 25 de ani de la disparitia surorii sale, un procuror intrezareste un licar de speranta. Noi indicii il fac sa creada ca sora sa este inca in viata.

The Innocent. Dupa ce omoara in urma unui accident o persoana, Mat trebuie sa faca fata unor noi probleme. Reuseste sa regaseasca iubirea si pare sa se bucure de libertate, dar un telefon readuce la suprafata numeroase amintiri neplacute si probleme.

The Stranger. In timp ce duce o viata linistita alaturi de familia sa, Adam Price vede cum viata sa este data peste cap din cauza unei necunoscute care ii dezvaluie ceva despre sotia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.