Semințele care lupta împotriva durerilor de stomac

Exista mai multe remedii pentru durerea de stomac. Aceasta se poate trata cu usurinta atat cu foarte utilizatele pastile, cat si prin folosirea unor remedii naturale de care cu siguranta te vei bucura. Principalele seminte folosite poentru tratarea durerilor de stomac sunt cele de chimen, marar, coriandru si anason sau fenicul.

Aceste seminte sunt foarte cunoscute pentru efectul lor calmant. Se pot consuma cu usurinta atunci cand apar problemele, sub forma de ceai. Chimenul este una dintre cele mai eficiente solutii pentru a trata durerile de stomac.

Acesta este recunoscut pentru faptul ca are un efect calmant pentru stomacul afectat de gastrita si stopeaza inmultirea bacteriilor rele cauzatoare de indigestie. Acesta mai era si recunoscut ca un tratament pentru tratarea colicilor bebelusilor.

Dupa fiecare masa se iau cateva seminte de chimen si se mesteca. Iti mai poti prepara si un ceai din aceste seminte, de asemenea in caz de balonare exista optiunea inmuierii semintelor in apa. O alta optiune pe care ar trebui sa o ai in vedere sunt semintele de marar.

Acestea sunt foarte eficiente cand vine vorba de indigestie. Recomandat in acest caz este sa-ti faci un ceai din aceste seminte si sa le combini cu semintele de chimen pentru un efect imbunatatit. Semintele de fenicul sunt si ele o optiune foarte buna pentru tratarea durerilor de stomac.

Se va lua o jumatate de lingurita inainte si jumatate de lingurita dupa masa, pentru cel mai bun efect. Alte seminte pe care le puteti incerca sunt semintele de coriandru si semintele de in. Semintele de coriandru sunt folosite cu usurinta sub forma de infuzie, iar faptul ca regleaza digestia intr-un mod optim le face sa fie una dintre optiunile la care puteti apela. Semintele de in sunt si ele foarte indicate pentru ca au un continut mare de fibre.