Samsung Galaxy A11 a fost oficializat

Samsung Galaxy A11 a fost oficializat in cea mai mare discretie pe site-ul marcii. In program: un cititor de amprente digitale, un aparat foto triplu si o perforatie in ecran.

In timp ce toata atentia publicului era indreptata asupra modelelor recente din gama premium, Samsung a oficializat recent nou model din gama mid range. Ocazia perfecta de a descoperi fisa tehnica a noului produs. In termeni de design, principala noutate se refera la perforatia din ecran il coltul superior stanga pentru a gazdui camera frontala. Aceasta amplasare variaza de la un model la altul, spre exemplu, la Galaxy Note 10 Plus este amplasat in mijloc.

Cititor de amprente si senzor foto triplu. In partea din spate trebuie sa retinem in special doua lucruri importante – sosirea unui cititor de amprente – in centru – pe de o parte si prezenta unui senzor foto triplu aliniat pe verticala pe de alta parte. Samsung Galaxy A11 afiseaza de altfel dimensiunile de 161,4X76,3X8 mm si o greutate de 177 de grame.

Pentru moment, Galaxy A11 a fost oficializat doar prin intermediul unei pagini produs publicata pe site-ul marcii. In absenta unui comunicat oficial de la Samsung si a unor poze mai detaliate, inca lispesc si unele informatii cu privire la acest nou model din gama mid range. Spre exemplu, inca nu se stie daca va exista o mufa jack si inca nu se cunoaste procesorul cu care va fi dotat acest nou model. Iata cateva informatii din fisa tehnica a lui Galaxy A11 :

– ecran TFT de 6,4 inchi HD+ (720 x 1560 pixeli)
– 2 ou 3 GB de RAM
– spatiu de stocare de 32 GB extensibil pana la 512 GB prin intermediul unui microSD
Aparat foto triplu in partea din spate:

– seznor principal de 13 mmpx (f/1,8)
– ultra unghi larg de 5 mpx (f/2,2)
– senzor de 2 mpx (f/2,4)
– senzor foto frontal de 8 mpx (f/2,0)
– baterie de 4000 mAh, cu incarcare rapida de 15 W

Pretul si data lansarii. Samsung a dezvaluit pentru moment doar existenta lui Galaxy A11 insa nu indica deocamdata data comercializarii acestui produs dar nici informatii cu privire la pret. Galaxy A11 va exista in patru variante de culori si anume negru, alb, rosu si albastru deschis. Franta se bucura deja de prezenta lui Galaxy A11 pe piata. Se zvoneste ca A11 ar trebui sa fie unul din cele mai ieftine telefoane din gama mid range oferite de Samsung. Recent au mai aparut zvonuri si cu privire la un Samsung A01. A11 va beneficia de un spatiu de stocare de 32 GB si va beneficia de Android 10 si One UI 2.0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *