Robotul de bucatărie – un adevarat ajutor atunci cand gatesti

Chiar daca reprezinta unul dintre cele mai apreciate aparate de catre bucatari, robotul de bucatarie nu este chiar atat de popular in bucatariile oamenilor obisnuiti, iar asta probabil pentru ca cei din urma nu ii cunosc utilitatea. Totusi, daca v-ati propus sa va faceti viata mai usoara prin achizitia unui robot de bucatarie, noi iti vom spune cum sa alegeti modelul perfect.

Putere
Un robot de bucatarie performant trebuie sa aiba numaidecat o putere cat mai mare, de cel putin 650-700W. Asta deoarece vei putea folosi robotul pentru mai multe activitati, indiferent ca este vorba despre alimente usoare sau mai dure.

Accesorii incluse
Robotul de bucatarie este un aparat care ne va ajuta la foarte multe activitati, doar ca pentru a fi un real ajutor, acesta are nevie de mai multe accesorii incluse.

Printre cele mai importante sunt paletele de amestecare sau de framantare, tocatorul, discul de feliere sau de radere, storcatorul, rasnita, blenderul samd. Cu cat sunt mai multe, cu atat robotul va fi mai multifunctional.

Viteze
Nu vom avea nevoie mereu de puterea maxima, asa ca in acest sens trebuie sa existe mai multe trepte de putere astfel incat sa alegem capacitatea la care sa lucreze aparatu.

De asemenea, te poti orienta si catre un robot de bucatarie care sa-ti puna la dispozitie un numar cat mai mare de functii.

Alte caracteristici
Pe langa aspectele despre care am discutat mai sus, ar trebui sa fii atent si la garantie care nu ar trebui sa fie mai mica de 2 ani, precum si la sistemele de siguranta astfel incat sa nu existe mici incidente neplacute, atat pentru tine cat si pentru aparat.

Asadar, daca vrei sa-ti fie mai usor sa gatesti si sa ai un aparat care sa te ajute la aceasta activitate, ar trebui sa-ti iei un cuptor cu microunde.