Questi Giorni: un road trip între fete care va schimba totul

Recent adaugat in catalogul Netflix, filmul Questi Giorni, un film de origine italiana ne vorbeste despre un road trip intre prietene, un road trip care va schimba pentru totdeauna viata protagonistelor.

Filmul co-scris de Giuseppe Piccioni a fost prezentat in competitie oficiala la Mostra din Venetia in 2016. Atunci cand Caterina accepta un job de chelnerita la Belgrad, cele trei prietene ale sale, Liliana, Angela si Anna decid sa o insoteasca, sa o ajute sa se instaleze.

Vom intelege foarte repede ca, in ciuda prieteniei existente intre ele, tinerele nu sunt atat de legata din cauza secretelor sau a sentimentelor impartasite ci chiar din contra. Liliana, o studenta foarte buna este indragostita de profesorul cu care isi face lucrarea de licenta si care sufera de cancer insa nu vrea sa spuna nimanui, nici macar mamei sale.

Angela este indragostita nebuneste de Valerio, un barbat care o inseala in mod constant insa nu se poate detasa de el chiar daca isi doreste acest lucru. Anna este o violonista stralucita care se pregateste sa se alature unui cor prestigios insa tocmai a descoperit ca este insarcinata cu iubitul sau.

Caterina este cea mai misterioasa dintre toate. Plecarea sa in Belgrad ii va schimba viata pentru totdeauna. Caterina sufera enorm din dragoste deoarece este indragostta de Liliana si aceasta din urma nu stie acest lucru. Road-trip-ul din Italia spre Belgrad le va pune la incercare prietenia si aceste zile le va schimba existenta pentru totdeauna.

Fiecare din aceste protagoniste se trezeste pusa in fata unor probleme si deciziilor pe care le au de luat. Si rezultatul este destul de convingator. Departe de un coming of age clasic filmul se bazeaza pe individualitatea a celor patru tinere si a prieteniei dintre ele, construita pe obiceiuri comune si pe pasiuni devoratoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.