Prima vacanță în Los Angeles – un vis devenit realitate

Impinsi de curiozitatea de a vizita unul din cele mai importante orase ale Americii, unul din cele mai cunoscute si mai frumoase, Los Angeles, turistii romani decid sa faca un city break in acest oras sau sa isi planifice o vacanta pe mai multe zile aici.

Inainte de a porni la drum, doritorii trebuie sa isi faca o lista cu locurile pe care doresc sa le viziteze, dar si cu bugetul pe care il au la dispozitie si cu mijloacele de transport pentru care vor opta.

Anual, mii de turisti viziteaza Los Angeles chiar daca zona este predominant desertica, stearpa unde peisajele nu sunt chiar atat de fascinante. Orasul Los Angeles este imens si turistii trebuie sa isi stabileasca din timp traseele pe care le vor urma pentru a vedea cele mai interesante locuri.

Fara a inchiria o masina, in Los Angeles, posibilitatile de vizitare sunt restrains, iar timpul pierdut pe drum sau in mijloacele de transport in comun este foarte valoros.

Una din cele mai mari provocari ale vacantei petrecute in Los Angeles, in afara de conducerea unei masini inchiriate, reprezinta si optimizarea bugetului. Aici cazarea este destul de scumpa iar, in functie de locatia aleasa si pranzul sau cina pot fi destul de costisitoare.

Intrarea la obiectivele din Los Angeles este mult mai scumpa decat intrarile la obiectivele turistice din Europa, dar la fel de mult vor plati turistii care vor sa participe la un meci de fotbal, baschet sau tenis.

Nu in ultimul rand, plajele din Los Angeles sunt superbe, sunt largi, au nisipul fin, au chiar si posturi de salvamar pentru ca apa este rece mai tot timpul anului si plina de curenti puternici si foarte periulosi si se pot inregistra tragedii.

In concluzie, turistii care vor sa viziteze Los Angeles sau zonele din imprejurimi trebuie sa isi pregateasca foarte bine bugetul, sa nu isi inghesuie prea multe obiective pe ziua de concediu, sa nu rateze vizita la Beverly Hills si Santa Monica si sa se bucure din plin de timpul petrecut acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.