Panic, noul serial Amazon Prime Video gen Hunger Games

Cum ar fi daca ai putea sa iti schimbi complet viata, doar castigand un joc? Dar nu orice tip de joc, ci unul extrem de periculos. Acesta este noul scenariu al serialului Amazon Prime Video, Panic.

Platforma va pune in curand online acest nou serial inspirat de un roman Young Adult.

Daca ai citit si recitit de nenumarate ori saga Hunger Games si daca esti fan filmul Battle Royale, in acest caz, vei fi foarte incantat de noul serial Panic.

Se pare ca romanele young adult sunt foarte la moda si ca platformele de streaming adora sa le adapteze in cele mai interesante seriale. Dupa Shadow&Bone, saga Grisha, de pe Netflix sau Vara in care am devenit frumoasa, un alt serial este in pregatire pe Amazon Prime Video.

Panic este o adaptare a romanlui cu acelasi nume, scris de Lauren Oliver si aparut in 2019. Panic este numele unui joc extrem de crud, cu reguli foarte simple. In oraselul Carp, tinerii care termina liceul au oportunitatea de a castiga o suma foarte mare de bani pentru a scapa de viata lor mizera.

Sa participi deci la jocul acesta extrem de periculos, care va avea un singur castigator si mai multe probe este deci singurul lucru pe care trebuie sa il faci.

In serialul Panic, vom urmari o editie foarte speciala a jocurilor Panic. Miza este mult mai ridicata si mai speciala in acest an si suma de bani pusa la bataie este mai importanta, dar si probele mult mai periculoase.

Liceeni dintr-un orasel din Texas vor trebui deci sa se infrunte si sa decida in sufletul lor si in constiinta lor pana unde sunt capabili sa mearga pentru a castiga.

Vom urmari aici mai ales destinul lui Heather care vrea sa castige cu orice pret pentru a scapa de mama sa drogata si de casa sa groaznica. Dar si cel al lui Dodge, care participa aici pentru a o razbuna pe sora sa, care s-a ranit foarte tare la o alta editie a acestor jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.