Osmosis – 3 motive de a urmări acest serial Netflix

O noua productie made in Franta, Osmosis este noul serial Netflix de descoperit de urgenta. Intr-un Paris futurist este acum posibil sa iti gasesti sufletul pereche datorita unei aplicatii revolutionare. Iata de ce ar trebui sa urmaresti toate cele trei episoade ale acestui proiect ambitios.

Osmosis are un synopsis fascinant

Swipe right, swipe left…dezvoltarea retelelor sociale si ale numeroaselor aplicatii de dating a bulversat cotidianul unui numar mare de generatii inca de la inceputul anului 2000. Aceasta evolutie a relatiilor umane este principalul subiect tratat in serialul Osmosis. Cu o actiune situata intr-un Paris mai indepartat serialul Netflix vorbeste despre aplicatia Osmosis care le garanteaza tuturor ca le va gasi sufletul pereche. Cu conditia sa isi implanteze micro-roboti in creier. Acest serial se concentreaza asupra diferitelor povesti ale protagonistilor implicati in aceasta experienta, peripetiile de care au parte care variaza in intensitate in functie de gradul de atasament al personajelor.

O productie franceza ambitioasa

Extrem de asteptat dupa Marseille si Plan Coeur, acest serial francez incearca un nou registru, dragostea versiunea science fiction. Situat intr-un Paris futurist, Osmosis beneficiaza de luxul de a desena un univers care ne este familiar, dezvaluind progresiv noi fatete ale acestuia, destule pentru a-l scoate pe spectator din zona lui de confort fara sa il bruscheze. Cu alura de Black Mirror, acest serial francez nu este atat de tehnofob ca si omologul sau britanic.

Voci multiple se fac auzite

Cu actori diversi si extrem de talentati, Osmosis poate fi vizionat integral pe 123movies si reuseste sa se inscrie in linia serialelor in tendinte in 2019 – dragostea fiind universala, serialul are in centru povesti multiple in care doar sentimentele conteaza cu adevarat. Cuplurile se cauta, se gasesc, le este dor unora de altora… in solo sau in duet, personajele acestui serial romanesc au un singur scop, acela de a atinge fericirea suprema prin intermediul iubirii. Primele doua episoade ale serialului ne lasa o impresie mai putin placuta, prea mult timp pentru a cunoaste personajele principale ale serialului, in ciuda faptului ca acestea sunt numeroase, o senzatie de lipsa care creeaza totusi nevoia de a vedea continuarea.