Noile documentare pe care le poți vedea pe Netflix

Noi filme si seriale apar in mod regulat in catalogul Netflix, dar nu numai. Pe celebra platforma de streaming se pot urmari si cele mai bune documentare. Deci daca esti genul care iti plac documentarele, acest articol iti va placea cu siguranta.

Night on Earth. Apusul de soare nu anunta doar sfarsitul zilei, ci si inceputul unei vieti nocturne trepidante. Netflix se foloseste astfel de tehnici inovatoare pentru a o transpune in imagini. Niciodata nu am putut observa sau vedea cele mai active animale nocturne sau peisajele si natura in ansamblul sau, in acest fel.

Dolly Parton: Here I Am. Un nume pe care toata lumea il stie, cu siguranta. Dar nu toata lumea ii stie povestea si felul in care cariera sa muzicala s-a derulat. In acest documentar deci, vom afla mai multe despre Dolly Parton in opt povestioare emotionante si frumoase, fiecare legate de un hit al sau.

Kevin Hart: Don’ t F**k this up. Umoristul si actorul Kevin Hart ni se dezvaluie in acest documentar cu cea mai mare sinceritate despre viata sa in afara proiectoarelor. Ne da detalii astfel despre viata sa turbulenta, despre cariera sa si despre relatiile sale nu tocmai reusite. Scopul sau- sa ne arate care este veritabilul Kevin si nu cel care apare la televizor. Un actor foarte muncitor si talentat, chiar daca nu este mereu perfect.

Sex, Explained. In acest documentar nu vorbim despre berze, flori si albine pentru a explica sexualitatea copiilor, ci se spune adevarul si numai adevarul. Aici, Netflix explica in detaliu si cu mult umor, copiilor, cum au venit pe lume. Se vorbeste deci despre iubire, despre mijloacele de contraceptie, despre sex, etc. nici un subiect nu este lasat deoparte.

Cheer. Cheerleadingul este o disciplina foarte populara in State si genereaza chiar foarte multi bani. Este deci o afacere unde trebuie sa lucrezi din greu, dur si unde trebuie sa ai si o carapace. In acest serial documentar, urmarim indeaproape echipa de majorete de la Colegiul Navarro, care se pregatesc pentru Campionatul National. Deci antrenamente intensive, cautarea perfectiunii, spiritul de competitie si rivalitatea fac parte din viata de zi cu zi.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez. Aaron Hernendez a fost un jucator profesionist de fotbal, foarte talentat, poate chiar printre cei mai buni si care castiga foarte multi bani. Totul s-a incheiat insa in 2013 cand a fost arestat pentru crima si condamnat la inchisoare pe viata doi ani mai tarziu. Se sinucide insa in 2017, gasindu-se alte cazuri pentru care era suspectat. Aici se urmareste cum un jucator de fotbal poate sa devina un criminal cu sange rece.

Un comentariu la „Noile documentare pe care le poți vedea pe Netflix”

Lasă un răspuns