Netflix dezvăluie în sfârșit trailerul sezonului 7 al Orange is The New Black

Sezonul 7 al serialului Orange is The New Black va fi si ultimul. Ocazie pentru noi de a ne lua ramas-bun de la detinutele de la Litchefield, pe care le-am urmarit cu atata interes in ultimii ani, de-a lungul sezoanelor.

Si tu numeri zilele pana la difuzarea sezonului 7 al serialului Orange is The New Black? Pentru a ne face sa mai avem putina rabdare, Netflix tocmai a dezvaluit un prim trailer al ultimului sezon al serialului OITNB. Si dupa ce privim aceste imagini ne dam seama ca sezonul 7 se anunta a fi la fel de amuzant si adictiv ca si celelalte sase.

Scenariul sezonului 7 al serialului Orange is The New Black
Finalul sezonului 6 ne-a rezervat cateva surprize mai putin placute. Piper, dupa casatoria cu Alex, si-a regasit libertatea, Lorna nastea prematur, Taystee era condamnata pe nedrept pentru uciderea lui Piscatella si cele doua surori infernale Carol si Barbara s-au ucis una pe alta in timp ce blocul C si blocul D ingropau securea razboiului in timpul unei partide de kickball.

Chiar daca pentru moment au fost dezvaluite putine informatii cu privire la noul sezon, producatorii au afirmat deja ca personajul lui Piper, chiar daca a iesit de la inchisoare, va fi prezent in acest ultim sezon. Ocazia perfecta pentru noi de a o descoperi in viata de dincolo de universul Litchefield. Sa speram ca o vom vedea pregatindu-si un viitor cu Alex, detinut pentru inca trei ani lungi.

Noul sezon va fi in egala masura ocazia de a vedea cum relatiile dintre blocul C si blocul D evolueaza, acum ca Barbara si Carol nu mai sunt aici pentru a le pune bete in roate. In absenta celor doua matroane de la Litchefield, cartile vor fi redistribuite unor lideri noi care vor avea posibilitatea de a prelua controlul asupra situatiei. Badisson si Daddy, au reprezentat fiecare mana dreapta a lui Carol respectiv Barbara si acum au ocazia sa se faca remarcati, sa se distanteze de Red.

Sezonul 7 va fi si ultimul sezon al serialului Orange is The New Black. Viitorul personajelor principale este drept urmare pecetluit, lasand posibilitatea unor numar mare de surprize sa se produca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.