Machiaj pentru toamnă

Exista o diferenta intre machiajul de vara si cel de toamna. O datra cu venirea sezonului rece, chiar si machiajul ar trebui avut in vedere atunci cand dorim sa-l combinam, astfel sa ne punem in valoare. Toamna se poarat nuantele mai inchise, spre deosebire de vara, atunci cand sunt preferate cele mai deschise.

Noile tendinte de machiaj pentru toamna sunt disponibile, iar acestea sunt realizate pentru a satisface orice gust. Buzele inchise sunt la moda in aceasta toamna. Nuantele de pruna, dar si cele de visiniu inchis, sau chiar maro pun stapanire pe buze in acest sezon. Aceste culori sunt alegerea ideala pentru o seara in oras, fiind in tendinta in acest sezon. Culorile stralucitoare sunt si ele privite cu ochi buni in acest sezon.

Pe parcursul toamnei, pielea devine mai palida si mai deschisa, de aceea va trebui sa facem trecerea de la pudrele de soare care accentuau bronzul, la cele iluminatoare, care dau lumina fetei. Este indicat sa se aleaga un efect mult mai natural si mai fresh pentru zi.

Ochii fumurii continua sa fie la moda si in acest sezon, cu toate acestea ei nu se poarta in stilul lor extrem. Efectul dorit este unul mai fin. Maroul pamantiu este o optiune pe care va trebui sa o aveti in vedere atunci cand doriti sa realizati smokey eyes.

In aceasta toamna se poarta nuantele nude pentru zi, astfel vom putea opta pentru un ten natural, cu buze care au pronuntate nuante de roz. Pentru a da o nota mai fresh si mai tinereasca fetei, se poate renunta chiar si la rimel, dar si la eyeliner. Naturaletea se poarta in acest an, de aceea un machiaj simplu ar putea fi alegerea ideala pentru a fi in pas cu moda.