Lovecraft Country- de ce să redescoperi serialul lui Jordan Peele?

Sezonul cu numarul 1 al serialului a aparut pe DVD. Cu aceasta ocazie iti prezentam cateva motive sa descoperi acest serial. Un serial horror al lui Jordan Peele si Misha Green.

Lovecraft Country este povestea lui Atticus Black care o ia pe urmele tatalui sau, disparut in mod misterios. Alaturi de unchiul sau George, dar si de prietena sa din copilarie, Letitia, Atticus porneste intr-un road-trip prin America care este in plin proces de segregare.

Plin de rasism, drumul lor va fi departe de a deveni o excursie relaxanta, deoarece pe drum vor intalni o multime de monstri terifianti care nu par ceea ce ne imaginam.

Si sa legi serialul Lovecraft Country de Get Out este un lucru foarte evident. Si totusi, cele doua au un enorm lucru in comun- este vorba despre Jordan Peele. Jordan Peele este tatal filmului Get Out care a zdruncinat lumea filmului in 2017. Filmul spune povestea unui tanar de culoare care va petrece sfarsitul de saptamana la parintii prietenei sale albe. Chiar daca lumea il primeste cu cea mai mare caldura, tanarul resimte repede o atmosfera mai speciala si mai angoasanta.

Si datorita succesului acestui film, Jordan Peele s-a asociat cu Misha Green pentru a da viata serialului Lovecraft Country. Serialul imbina de minune genul horror, cu o problema a societatii- este vorba despre rasism. Si daca ai adorat filmul, cu siguranta ca iti va placea si serialul.

Un serial inedit cu un gen hibrid. Un lucru e sigur- pana la acest serial, nu ai mai vazut acest gen pe micile ecrane. Deoarece serialul este un recit politic, fantastic si horror deci un subtil amestec de mai multe genuri. Intre doi monstri fantastici si terifianti, adevaratul gen horror vine de la protagonistii umani care sunt antrenati de un rasism fara nume. Si daca creaturile nu te inspaimanta, oamenii o vor face cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *