LeEco Max 2 la doar 200 dolari in aceste zile

Se pare ca luna ianuarie este pus sub semnul reducerilor la GearBest, dar si a lansari de smartphone-uri pe banda rulanda, acest lucru putand decat sa ne bucure, deoarece in acest context, luna ianuarie este cea mai buna pentru a-ti cumpara un smartphone cu dotarile pe care ti le doresti.

Astfel, un alt smartphon cu dotari de top si pret foarte redus la GearBest in aceste zile ar fi LeEco Le MAx 2, telefonul putand fi achizitionat in aceste zile la un pret de doar 199.99 dolari, aceasta suma fiind echivalentul a 845 lei, suma cu care in aceste momente, in tara noastra, iti poti achizitiona un smartphone cu maxim 3 GB RAM, in timp ce Max 2 ne ofera un smartphone cem asoara in diagonala 5.7 inch cu rezolutie Quad HD, astfel, putem spune ca vorbim mai mult de un phablet.

 Ca si dotari hardware, smartphone-ul soseste cu un procesor cu 4 nuclee, bazat pe tehnologie Qualcomm, fiind vorba de modelul Snapdragon 820, procesorul fiind ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Din punct de vedere al ROM-ului, telefonul soseste cu strict 32 GB, si spunem “strict 32 GB”, deoarece din nefericire smartphone-ul nu ofera slot de card microSD, si probabil aceasta ar fi singura problema a telefonului.

Mai putem trece in revista si dotarile camerei de fotografiat, astfel, camera principala avand un senzor de 21 megapixeli cu filmare 4K, in timp ce camera secundara ne ofera un senzor de  megapixeli. Pe spate, sub camera iesita putin in relief putem observa si scanner-ul de amprente, iar, ca si design, putem spune ca partea din spate seamana putin cu un HTC M8.

Smartphone-ul LeEco Le MAx 2 ne ofera si noul port USB Type-C, dar si posibilitatea de a te conecta la retele 4G LTE, alaturi de o baterie de 3100 mAh, probabil o baterie depasita in conditiile in care smartphone-ul ne ofera dotari high-end.