Jocul pe mobil CSR Racing 2

Un nou joc cu masini isi face aparitia pe data de 1 iulie 2016 si vine de la Natural Motion Games, firma care apartine de Zynga. Jocul pentru mobil CSR Racing 2 este pentru cei pasionati de curse tip ”liniuta” . CSR RAcing 2 se axeaza strict pe reflexul de schimbaare al vitezei la timp si pe numarul de cai putere al masinilor. Jocul soseste la 4 ani dupa predecesorul sau CSR Racing, intr-o varianta mult mai buna, chair daca baza principala ramane aceeasi.

Jocul este disponibil gratui in Play Store, iar titlul aplicatiei apartine unei serii cu 190 de milioane de descarcari. In joc apar diferite reclame care daca le vizionam, ne ajuta sa umplem energy meter-ul (denumirea rezervorului in joc) cu combustibil si exista, de asemenea si numeroase upgrade-uri pentru automobile.

CSR Racing 2 pune in folosinta 50 e automobile cu licenta, inclusiv masini bestii (Pagani, Boenigsegg, Bugatti, Lamborghini si multe altele), care pot fi accesorizate cu acele ”decals” pentru un aspect mult mai placut. De asemenea, puteti dezasambla unele masini si sa folositi unele componente pentru imbunatatirea altei masini.

Exista si optiunea ”Multiplayer” care iti da posibilitatea de a te confrunta cu prietenii tai sau cu alti utilizatori ai CSR Racing 2. Grafica de care dispune acest joc este una destul de aratoasa, avand in vedere de genul jocului despre care vorbim. Ca in orice joc de masini este prezent nitro care poate fi folosit doar atunci cand schimbarea vitezei nu se realizeaza la timp. In fiecare sectiune se gasesc cate 4 rivali si un boss care trebuie depasit in 3 curse consecutive.

In concluzie, jocul CSR Racing 2 este un joc potrivit pentru pasionatii de curse ”liniuta” si de cai de putere, insa si pentru cei care doresc sa isi ocupe timpul cu ceva destul de interesant.