Îndepărtează negii, alunițele, excrescentele într-un mod natural

In caz ca te intrebai cum sa indepartezi negii si excrescentele, dar si petele intr-un mod natural, atunci in cele ce urmeaza vei afla exact cum vei putea face acest lucru. Simplele pete sau negii reprezinta o problema a pielii, iar aparitia lor este cauzata de foarte multi factori. Din fericire, aceste probleme ale pielii pot fi indepartate foarte usor.

Negii apar ca rezultat al virusului Papiloma sau HPV. Exista foarte multe tipuri diferite de negi care pot afecta oamenii. Avantajul este ca aceste probleme pot fi tratate destul de usor. Tot ce trebuie sa faceti atunci cand apare un neg este sa-l tamponati cu otet de mere si sa-l acoperiti cu un bandaj.

Pentru un efect mai bun, este important sa schimbati acest bandaj de doua ori pe zi. Dupa 6 zile negul poate fi indepartat cu o piatra ponce. Excrecentele apar la nivelul pielii, fiind cauzate de cel mai multe ori de catre haine.

Otetul de mere ajuta la eliminarea lor. Tot ce trebuie sa faceti este sa tamponati otetul la nivelul pielii cu o bucata de vata. In cele din urma excrecenta va cadea. Util este si uleiul din arbore de ceai ce poate fi o metoda ideala de tratare.

Alunitele nu sunt daunatoare, cu toate ca este important sa cunoastem foarte bine semnele cancerului de piele. Alunitele sunt inestetice. Puteti scapa de ele daca veti aplica la nivelul lor usturoi si veti acoperi alunita cu un bandaj pentru minim 6 ore.

Punctele negre pot si si ele foarte usor indepartate cu otetul de mere, dar si cu uleiul de cocos. In urma unei expuneri indelungate la soare, pot aparea si numeroase pete. Aceste pete sunt cauzate si de inaintarea in varsta. Din fericire, sucul de lamaie este o optiune ideala pentru ca actioneaza ca un agent de inalbire a pielii.