Închirierea Unei Mașini De Familie

Inchirierea unei masini este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand planifici o vacanta in familie, si totusi, este ultimul lucru la care te gandesti atunci cand pleci la drum. Ia in considerare aceste sfaturi care te vor ajuta sa treci mai usor prin tot procesul de inchiriere auto.

Foloseste optiunile de comparatie

Sa gasesti o oferta buna la o masina inchiriata este ca si cum ai cumpara o masina noua. Fiecare dealer este diferit. Unii au preturi mai mici decat altii, iar altii ofera diferite optiuni in plus pentru clientii noi si cei fideli. Decat sa astepti pana ajungi la aeroport, mai bine planifici din timp si compari preturile. Te poti folosi de site-uri precum Ascar pentru a gasi cele mai bune oferte.

Ia in considerare reducerile prin cupoane

Multe companii ofera discount pentru anumite masini mari, sau pentru soferi aditionali. Cauta pe site-urile de inchiriere cupoane de reduceri sau coduri promotionale. In plus, poti castiga puncte pe care sa le folosesti pentru viitoarele inchirieri auto.

Evita aeroportul

Sa inchiriezi o masina din aeroport poate fi mai comod, dar trebuie sa fii atent la taxele extra. Daca vrei sa scapi de aceste taxe, indicat este sa inchiriezi o masina de la hotel, sau de la o agentie din apropiere. Daca ai timp sa cauti inainte sa pleci, exista companii care iti aduc masina la aeroport sau la hotel. Insa, exista si hoteluri care iti asigura transportul de la aeroport, si abia dupa te poti ocupa de inchirierea unei masini.

Invata regulile inchirierii de masini in alta tara

Inchirierea unei masini in alta tara poate fi putin intimidanta, dar este de obicei un proces similar cu cel din Romania. Exploreaza companiile de inchirieri auto disponibile in tara respectiva. Asigura-te ca au o masina pe care o poti conduce, si cu suficient spatiu pentru familia ta. De asemenea, contacteaza compania de asigurari si cea a cardului de credit pentru a vedea daca ai acoperire pentru inchiriere auto in alta tara. Daca nu esti sigur, poti cumpara asigurare prin compania de inchirieri auto.