In Binderbubi, Mediaș

BinderBubi din Mediasi, este un loc ideal chiar si pentru parintii cu bebelusi. Daca vrei sa vezi cat mai multe intr-un timp cat mai limitat, ar trebui sa alegi o locatie situata intre obiectivele tale.

Acest hotel este situat la mijloc de drum, intre Sighisoara si Sibiu. In primul rand, micul dejun este inclus in pret. Vei avea ocazia sa alegi intre diverse bucate, de la omleta, pana la prajituri. Mobilierul din lemn, pictat cu motive sasesti, este un lucru inedit, foarte apreciat de multa lume atunci cand ajunge la acest hotel.

Acest hotel imbina perfect conditiile unui hotel de 4 stele cu traditionalul. Punctul forte al hotelului este piscina semi-olimpica. Dupa o zi de hoinareala prin Transilvania este minunat sa te odihnesti intr-un astfel de loc, ori sa-ti omori timpul daca vremea nu tine cu tine.

 Hotelul este situat in afara Mediasului, pe o colina. In zona este foarte multa liniste, la 200 de metri de hotel incepand padurea. O plimbare la Ferma Trei Stejari ar fi indicata, mai ales ca se afla la doar 1 km distanta de BinderBubi.

Hotelul are mai multe facilitati, cum ar fi scaunelul inalt pentru masa, dar si patutul pentru bebe. Semnalul Wi-Fi din camera este unul foarte bun, iar accesul este gratuit. Halatele de baie si papucii sunt bineveniti pentru piscina. In fata hotelului este o parcare destul de mare si incapatoare. In acest hotel se mai organizeaza majorate si nunti, lucru bine de stiuit, atunci cand inca esti in cautarea hotelului potrivit.

In Medias, vei gasi o Cetate Seculara care insufleteste orasul. Daca mergi spre Sibiu, vei gasi biserica fortificata din Valea Viilor. Daca optezi sa mergi spre Sighisoara, atunci Biertan nu ar trebui omis. Nu ar trebui sa omiti nici Copsa Mare si nici Malancrav, unde se afla Conacul Apafi.