iMac Pro 2019 – preț și fișa tehnică

Noul iMac Pro 2019 ar putea fi lansat in curand. In acest articol am adunat principalele informatii aparute despre acesta.

iMac Pro a fost promis inca din timpul unui briefing in aprilie 2017 insa a trebuit sa asteptam cateva luni inainte de a fi pus la vanzare, vanzare ce a avut loc abia in decembrie. iMac Pro reprezinta o veritabil bomba informatica cu un procesor octa core Intel Xeon W, de 32, GHz in versiune standard si un turbo boost de un maxim de 4,2 Ghz (optiunile la comanda pot ajunge pana la 18 nuclee). Dupa o astfel de putere, ce ne-ar putea rezerva urmatoarea versiune? Cititi ceea ce urmeaza pentru a afla.

Data lansarii pentru iMac Pro 2019
Apple ar putea anunta un nou iMac Pro spre sfarsitul anului 2019 deoarece, evenimentul WWDC ce are de obicei loc la sfarsitul lunii iunie, este de obicei dedicat lansarii lui Mac Pro. Ar trebui sa inceapa sa fie comercializat din toamna, cel putin in Statele Unite ale Americii.

Pretul lui iMac Pro 2019
Pretul lui iMac Pro 2019 incepe de la 5499 de euro. Este putin probabil ca acest pret sa se schimbe odata cu iMac Pro 2 insa de la Apple, dupa cum bine stim cu totii, ne putem astepta la orice…

Acest pret poate parea excesiv de ridicat insa nu este chiar asa daca ne uitam de mai aproape. Versiunea actuala de pe piata este echipata cu un procesor de 3,6 GHz si costa deja 2599 de euro si pentru 480 de euro in plus poate fi configurat la 8 nuclee. Daca pretul lui iMac Pro 2019 este atat de ridicat inseamna ca Apple a venit si de aceasta data cu schimbari majore.

Design. iMac Pro 2019 afiseaza acelasi stil ca si iMac insa compusii sai difera. In timpul lansarii sale in 2017, unica modificare de design era data de sosirea culorii Gri sideral. Marginile ar putea fi reduse, fara a se altera dimensiunea insa.

Putere grafica. Apple a adaugat pentru aceasta versiune optiunea Radeon Vega 64X cu 16 GB memorie HBM2 optional. In aprilie 2018, Dell a anuntat ca noile PC-uri portabile vor fi echipate cu Radeon Pro WX Vega M GL ceea ce inseamna ca si iMac Pro 2019 va beneficia de aceleasi dotari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.