Filme, seriale, documentare… la ce ne uităm pe Netflix

Sezonul cu numarul 3 pentru serialele Stranger Things si La Casa de Papel, ultimul sezon al serialului Orange is The New Black…ne asteapta printre altele in luna iulie pe Netflix. Seriale, filme, documentare…Netflix vine cu o multime de noutati in fiecare luna. Iata noutatile lunii iulie.

Stranger Things, sezonul 3 – difuzare incepand cu 4 iulie
Seria cu alura de anii ’80 revine in peisaj cu un al treilea sezon. Mike, Lucas, Dustin, Will, Eleve si Max vor fi nevoiti sa infrunte o serie de creaturi care sunt decise sa nu ii lase sa traiasca in pace.

Family Reunion – difuzare incepand cu 10 iulie
Un nou sitcom isi face aparitia pe Netflix in iulie. Nostalgicii dupa anii Disney vor fi incantati sa o redescopere pe actrita Tia Mowry (Sister Sister) intr-un rol matur.

La Casa de Papel, sezonul 3 – difuzare incepand cu 19 iulie
Aceasta vara semneaza reintoarcerea echipei de hoti mascati. Acest sezon se anunta a fi unul si mai incendiar decat primele doua. Rio este in pericol in acest sezon si echipa va face tot ce ii sta in putere sa il scoata din bucluc. Ocazia perfecta de a descoperi cateva personaje noi : Marseille, Stockholm, Lisabona, Palermo si Bogota.

Queer Eye, sezonul 4 – difuzare incepand cu 19 iulie
Dupa ce au stralucit in clipul lui Taylor Swit, You need to calm down, cei cinci fantastici sunt pregatiti sa transforme numeroase vieti in acest nou sezon. Si, bineinteles, sa ne faca sa plangem ca niste copii.

Another Life, difuzare incepand cu 25 iulie
Un artefact dintr-un univers extraterestru ajunge pe Pamant si o echipa de astronauti are sarcina de a ancheta acest caz misterios. La scurt timp lucrurile degenereaza si o serie de lucruri teribile se abat asupra lor.

Tarzan, difuzare incepand cu 6 iulie
Un clasic al studiourilor Disney, Tarzan urmeaza sa fie disponibil pe platforma de streaming incepand cu data de 6 iulie.

Pom-Pom Ladies, difuzare incepand cu 12 iulie
Produs de Netflix, acest film feel-good spune povestea unui grup de femei pensionare care decid sa devina pom-pom girls pentru a lupta impotriva prejudecatilor cu privire la persoanele in varsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.