Despre

Ce citiţi aici este blogul unui posesor de Sandero. Un posesor ca toţi posesorii, dar probabil printre puţinii posesori de Sandero care chiar işi iubesc maşina.

Acest posesor de Sandero are 31 de ani, este din Ploieşti, doctorand profesionist şi jucător de poker în timpul liber. E optimist, îi plac plimbările lungi (şi ca timp şi ca distanţă) făcute a pied sau a velo, lectura, muzica bună (nu ştie de ce, dar crede că muzica adevarată a fost în anii ’80 şi ’90), filmul Avatar în 3D IMAX, ciclismul, fotbalul şi animalele care sunt paşnice (îi plac mult puii de câine şi de pisică). Preţuieşte prietenii adevăraţi şi nu ezită în a renunţa la cei care l-au dezamagit la modul naşpa, indiferent de implicaţiile sentimentale de după. Spune lucrurilor pe nume, chiar dacă acest lucru deranjează şi are încredere în sine, lucru care uneori îi dă alura de arogant (e arogant, dar nu mereu).În general este o persoană calmă, cu ceva tendinţe pacifiste, dar atunci când se enervează…

Detestă nepunctualitatea (având în vedere că este o persoană punctuală, uneori ajunge şi mai devreme cu câteva minute la întâlnire), scandalurile, văicărelile şi complacerea în mediocritate, fetele de înălţime medie/mică ce încearcă să treacă prin sau peste el atunci când el intră pe o uşă, persoanele care fac glume pe seama lui nu pentru amuzament ci pentru a răni (în rest, el ţine la glume), nu-l mai pasionează băutul în exces şi jocurile pe calculator (dar îi înţelege pe cei care au aceste pasiuni), precum şi bărbaţii care sunt maeştri în eschivă. E de părere că o relaţie romantică este bazată (printre altele) şi pe un sentiment de egalitate între cei doi, nu pe baza faptului că o persoană se simte inferioară celeilalte şi face absolut orice pentru a-i intra în graţii. A văzut şi astfel de cazuri şi mereu a avut un sentiment de greaţă. A, da… e stelist. Blogul va conţine articole despre lucruri pe care le consider eu că merită scrise.