Cum porți pantalonii scurți?

Unele dintre cele mai atragatoare articole vestimentare pentru femei sunt pantalonii scurti. Trebuie sa stii cum sa porti acest articol vestimentar, astfel incat sa te puna in valoare cat mai bine. Multe fete confunda pantalonii scurti cu boxerii, lucru ce ar trebui evitat. Trebuie sa stii ca pantalonii scurti sunt apreciati, dar acestia nu ar trebui sa fie vulgari.

 Shorts-ii cu talie inalta sunt foarte recomandati in combinatie cu bluzele scurte in talie cu tot felul de imprimeuri simpatice. Pentru un look mai relaxat, poti apela la un maieu simplu, in combinatie cu niste pantaloni scurti din denim cu talie inalta. Mai merge si un cardigan inflorat cu aceasta tinuta, sau poti apela si la franjuri.

 Pantalonii scurti cu cordon in talie sunt indicati pentru ca este foarte cunoscuta utilitatea acelui cordon. Vara mai sunt la moda pantalonii scurti care se leaga la talie cu o fundita feminina si simpatica. Pantalonii still Daisy sunt si ei la moda. Acesti pantaloni au dantela, fiind foarte hot pentru o iesire seara in oras. Acesti pantaloni se combina fara probleme cu un sacou cu maneci de trei sferturi si cu niste sandale cu platforma.

Shorts–ii colorati sunt si ei la moda. Acestia pot fi disponibili in diverse nuante, de la galben, pana la rosu sau portocalii, dar chiar si verzi. Tot ce trebuie sa faci este sa fii cat mai creativa, astfel incat sa realizezi cele mai bune combinatii. Pantalonii scurti sunt ideali pentru a-ti pune in valoare silueta, de aceea sunt un articol la moda, indiferent de situatie, iar tu te vei putea bucura de ei, atunci cand vei decide sa-i porti. Este important sa ai in tinuta ta si astfel de articole vestimentare, astfel incat sa iesi mereu in evidenta.