Cum faci Google Chrome mai rapid?

Se intampla uneori sa aveti nevoie sa va faceti programul Google Chrome mai rapid pentru a face fata lucrurilor pe care le cautati. Datorita numeroaselor lucruri pe care le face, precum si a numeroaselor extensii, veti putea sa va faceti viata mult mai usoara daca veti tine cont de cateva lucruri, astfel incat browserul vostru sa functioneze mult mai bine.

Exista insa multe extensii care consuma foarte multa memorie RAM. De asemenea, acestea va vor face sa credeti ca exista o problema cu browserul, desi lucrurile nu vor sta chiar asa.

Multe dintre problemele pe care le intampinati cu Google Chrome apar pentru ca ati instalat prea multe extensii. Fara sa va dati seama, un programel s-a ancorat in browser, acesta servindu-va reclame. Acest lucru va insemna automat si faptul ca browserul vostru va merge mult mai greu si vor incepe sa apara diverse probleme.

Din fericire, exista rezolvare pentru aceste probleme si veti vedea ca veti putea sa va imbunatatiti experientele de navigare. Nu va trebui sa dezinstalati browserul si veti vedea ca exista unele metode prin intermediul carora veti putea sa va faceti browserul sa revina la parametrii din fabrica.

Desi Chrome este surprinzator de rapid, dupa cateva luni de utilizare, exista posibilitatea sa inceapa sa apara diverse probleme cu el. Ar fi bine astfel sa-l restetati, astfel incat sa va bucurati de o experienta cat mai buna. Este important de retinut ca daca veti proceda in acest fel, nu veti renunta la semnele de carte pe care le-ati folosit si nici la parolele salvate pe diverse site-uri. Veti avea insa totul ca la inceput, de aceea puteti avea in vedere acest browser.

Pentru a face aceasta resetare, puteti intra la Settings. Apasati pe Avdanced la capatul listei de optiuni din partea de jos. Veti vedea ca veti avea un buton ce spune „Restore settings to their original defaults”. Puteti face un click acolo, iar in noua fereastra, puteti opta pentru Reset Settings.

Reporniti Browserul in cazul in care nu s-a repornit singur. Daca intampinati vreo problema in Google Chrome, dupa ce ati facut aceste lucruri, puteti apela la Google Chrome Cleanup Tool.

Procesul de scanare nu va dura decat cateva minute si veti putea identifica rapid problemele care va intereseaza. Este bine sa tineti cont de toate aceste lucruri si veti vedea ca va veti bucura de un browser care functioneaza mereu asa cum va veti dori.