Elefant.ro a devenit in ultimii ani un magazin online extrem de cautat, datoritate numeroaselor produse pe care le pune la dispozitia clientilor, dar si datorita metodelor de livrare interesante si a preturilor foarte bune. Site-ul poate fi recunoscut de oricine, oricand, fiind predominant verde. Cum este el structurat? Toate detaliile se pot afla in randurile de mai jos.

Cont

La fel ca pe majoritatea site-urilor magazinelor online, cei care doresc sa plaseze comenzi trebuie sa-si faca un cont personal. Totul dureaza doar cateva minute, iar cei ce vor sa isi creeze un cont nou o pot face printr-un simplu click in partea de sus a site-ului, in dreptul ,,Contul meu”.

Categorii

Printre categoriile disponibile pe site-ul Elefant se numara urmatoarele: Produse&Cosmetice, Carti, Ceasuri, Jucarii, Copii&Bebe, Electro, Casa&Petshop si Fashion. Pe langa acestea, pe site exista si cateva subcategorii foarte intersante: Parfumuri, Cosmetic, Ceasuri, Ochelari de soare, Noutati Carti, Lego, Genti, Nutritie si Pick-up point. Internautii pot gasi aceste categorii in partea de sus a site-ului, chiar sub titlul, fiind la indemana oricui.

Bara de cautare

Pentru ca toate cautarile sa se poata face cat mai repede, utilizatorii din mediul virtual au la dispozitie pe site bara de cautare. Tot ce trebuie sa faca este sa scrie aici un cuvant cheie, pentru a ajuns la produsele dorite.

Promotii si oferte pe pagina principala

Sub bara de cautare si categoriile disponibile, pe site-ul Elefant exista intotdeauna produse la promotii. Acestea sunt divizate pe categorii, pentru ca toti cumparatorii sa ajunga cat mai repede sa vada ofertele disponibile!

Informatii utile

In partea de jos a paginii Web, cumparatorii pot gasi intotdeauna informatii utile, care sa ii ajute cand fac cumparaturi. Ei pot gasi aici cele mai populare cautari de pe site-ul Elefant, recomandarile Elefant, dar si detalii despre politica de retur, reteaua de pick-up point, regulamente si detalii despre livrari.

5 Replies to “Cum arată site-ul elefant.ro și ce produse pune la dispoziția cumpărătorilor?”

  1. Nu pot spune ca acest site m-a dat pe spate, ba chiar mi s-a parut putin dificil de folosit si deloc intuitiv, consider ca mai au ceva de lucrat la el pana va ajunge la un nivel bun.

  2. Din punctul meu de vedere, site-ul are o gama larga de categorii din care iti poti alege si sunt foarte bine puse la punct, atat cumpararea cat si procesarea sunt extrem de rapide. De curand am achizitionat o jucarie de acolo si mi s-a parut destul de usor de comandat fiind si un cumparator nou pe site.

  3. Toate site-urile de genul au o gama larga de produse; de la carti pana la incaltaminte, sunt destul de ușor de folosit și la îndemâna tururor. Eu sunt de părere ca cel mai bine este sa mergi in magazin sa vizionezi produsul respectiv si abia după ce v-ați creat o părere sa apelați la site-uri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *