Colțare ieftine

Utilizarea rationala a spatiului incaperilor este destul de importanta, mai ales atunci cand vine vorba de un apartament mic.Nimeni nu se gandeste la asta, dar in colturi exista in mod neasteptat o multime de spatiu care poate fi decorat astfel incat sa fie util. Canapelele de tip coltare ieftine in forme neobisnuite vor ajuta la atingerea unui maxim de confort chiar si din unghiul cel mai absurd. In colt exista un loc suficient pentru amplasarea coltarelor confortabile. Este relaxant sa stai langa fereastra si sa citesti o carte, pentru ca aici este un loc de odihna adevarat. Canapeaua moale de colt, asezata langa fereastra, iti va oferi un spatiu pentru lectura, confortabil.

O optiune clasica

Mobilierul pe colt de la Vento este o optiune clasica pentru spatiul optim al unei incaperi mici. Coltarul de bucatarie va elibera spatiul necesar intr-o bucatarie mica. Un colt gol, plictisitor, se poate transforma intr-un loc preferat de relaxare, pentru intreaga familie. Canapea pe colt pentru bucatarie este o solutie destul de comuna pentru un apartament modern. Dupa cum stii, cel mult timp este petrecut in bucatarie. Prin urmare, in mod ideal, in aceasta camera trebuie sa se creeze un loc nu numai pentru gatit, ci si pentru odihna si relaxare. Cu toate acestea, in conditiile apartamentelor moderne de dimensiuni mici, nu exista mult spatiu in bucatarie. Prin urmare, nu este intotdeauna posibila realizarea unui colt separat, destinat odihnei si receptiei oaspetilor. Si, cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca nu se poate face nimic in acest sens.
Pentru a beneficia de mai mult spatiu, nu trebuie decat sa alegi designul, dimensiunea si materialul coltarului ieftin, astfel incat sa se potriveasca  cu gusturile tale si sa decoreze bucataria. 

Coltul gol

Coltul gol in designul camerei este un element neterminat al camerei si un dezechilibru al situatiei. Prin urmare, atunci cand colturile sunt goale, se pare ca lipseste ceva. Si, de asemenea, camera foarte incarcata provoaca un sentiment de suprasaturatie.  Insa, totul depinde de stilul interior si de gustul tau. Magazinele ofera o gama larga de mobilier de colt, care pot ocupa in mod adecvat un loc in aceasta parte a livingului. Coltarul  modular este ste cea mai simpla forma si in acelasi timp cel mai rational model care ocupa coltul in totalitate. Poti alege coltul dinspre intrare sau poti pune canapeaua intr-un colt langa fereastra. Pune-ti pe ea o pereche de perne moi si paturi pentru mai mult confort, pe timpul iernii.

Aceste coltare ieftine sunt o optiune excelenta de economisire a spatiului, deoarece acest model ocupa mai putin spatiu decat cel standard. Si daca coltarul ieftin se poate transforma usor si intr-un pat, atunci va deveni un atribut indispensabil in orice dormitor.  Astfel, poti gazdui prietenii si rudele care au venit sa te viziteze.