Ce Trebuie Să Știi Despre O Relație

1. Uneori trebuie sa faci lucruri pe care nu vrei sa le faci, cum ar fi stai cu prietenii sai plictisitori. Nu esti intotdeauna in starea de spirit sa bei o bere in tacere, in timp ce el si baietii lui vorbesc despre cine o sa moara in Game of Thrones – dar maine el va sta alaturi de tine si prietenele tale. Deci faceti compromisuri.

2. Este posibil sa-ti petreci timpul cu cineva multi ani de zile si sa nu te saturi de el, si chiar sa-l iubesti din ce in ce mai mult.

3. Apropierea emotionala si legatura stransa cu el ar putea sa te sperie la inceput. Nu toti ne simtim confortabil alaturi de parteneri inca de la inceput. Poate fi prima ta relatie adevarata, si uneori nu iti vine sa crezi ca poti fi atat de vulnerabila in fata lui.

4. Intr-o relatie buna, este in regula sa fii prima persoana care spune: “Te iubesc.” Infricosator? Intru totul. Dar, cand si el iti raspunde la fel, este evident ca sunteti pe aceeasi pagina. Nu te gandi ca daca tu ai spus prima inseamna ca il iubesti mai mult decat te iubeste el. Cineva trebuia sa fie primul care sa rosteasca aceste cuvinte.

5. Le vei intelege in cele din urma pe prietenele care au anulat intalnirea la micul dejun, doar pentru ca au vrut sa stea pana la 11 in pat cu iubitul lor.

6. Este posibil sa luati unul de la altul niste obiceiuri proaste, dar si sa renuntati la unele dintre ele – de exemplu, daca el bea si tu nu, e posibil sa se adapteze si sa renunte la acest obicei. Intr-o relatie vor fi intotdeauna si influente pozitive.

7. Te vei simti mai implinita ca persoana. Totul este in mare parte la fel, doar ca tu esti acum intr-o relatie.

8. Vei avea nevoie de ceva timp pentru tine, si el la fel. Este normal sa vrei sa petreci o duminica linistita, sa-ti pui o masca faciala, si sa te uiti la serialul tau preferat.