Ce ne-ar plăcea să vedem în al doilea sezon din To The Lake?

Daca Netflix va alege sa reinnoiasca serialul To The Lake cu un sezon al doilea, iata care sunt lucrurile pe care ne-am dori sa le vedem in acest serial catastrofic.

Imposibil sa incheiem sezonul cu numarul 1 de la To The Lake fara sa ne punem o multime de intrebari. Si nu degeaba. Ultimul episod s-a incheiat in cel mai mare suspans. Suspans care lasa loc de presupuneri. Unele personaje principale ar putea fi moarte, in timp ce alte personaje secundare ar putea sa fie supravietuitoare, dar sa se afle si ele in pericol de moarte.

Un twist suprinzator, care ne atata, bineinteles, curiozitatea. Deoarece un lucru e sigur. Show-ul de origine rusa, la jumatatea drumului dintre The Walking Dead si The Rain, a reusit sa ne atraga atentia si sa ne tina cu sufletul la gura pana la final.

De altfel, nu este deloc surprinzator faptul ca serialul To The Lake a ajuns sa fie preferatul realizatorului Stephen King. In orice caz, speram ca celebra platforma va comanda o noua serie de episoade noi.

Cu o conditie insa. Ca noile episoade sa aduca raspunsurile la intrebarile care au ramas in picioare.

Motivul prezentei soldatilor chinezi de la final. Este cel mai mare suspans al finalului. In timp ce vaporul cu refugiati arde cu imense flacari, mai multi soldati chinezi in combinezoane de protectie vaneaza grupul de pe banchiza. Un twist cu totul neasteptat care ne-a tinut si ne mai tine cu sufletul la gura. Si nu degeaba. In niciun moment nu era vorba ca vor aparea persnaje de alta nationalitate. Si este oare posibil ca virusul sa se fi deplasat pana la frontiera? Refugiul la care doreau sa ajunga era in realitate o baza chinezeasca? Epidemia a fost creata de acestia?

In orice caz, o multime de scenarii sunt posibile.

De unde provine virusul? Cum se transmite? Este posibil sa se vindece anumite victime? De ce sangele doctorului era deja imunizat si a reusit sa o vindece pe Anna? Iata o multime de intrebari la care se asteapta un raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.