Ce este maimuta pentru dentitie si de ce va deveni cel mai bun prieten al bebelusului tau

Maimuta pentru dentitie este un produs inovativ si extrem de benefic intr-una dintre cele mai grele perioade din primul an de viata al bebelusului, anume eruptia dentara. Acest fenomen, normal si natural de atlfel, se poate declansa oricand intre 1-12 luni, in functie de copil, de aceea trebuie sa fii pregatit.

Aparitia primilor dinti este o perioada destul de dificila atat pentru copil dar si pentru parinti insa daca stii ce ai de facut si nu esti luat prea tare prin surprindere vei reusi sa treci cu bine de aceasta situatie iar bebelusul tau va porni in viata cu o dantura sanatoasa si cu un obicei bun deja creat la capitolul igiena dentara.

O maimuta dentitie functioneaza simplu si eficient. Aceasta este creata dintr-un material siliconat si are o forma ideala pentru a calma durerea si starea de disconfort. Totodata, capul texturat al inelului gingival are si rol de periuta dar poate fi folosit si pentru aplicarea gelului de dinti. Asta este o alternativa mai buna la metoda clasica de a aplica gelul folosind un deget deoarece o parte semnificativa din gel ramane pe deget si nu ajunge niciodata acolo unde trebuie, adica pe dintisorii proaspat aparuti.

Cum se foloseste?

Folosirea acestui minunat dispozitiv este foarte simpla, nu e nevoie sa iti faci griji nici o secunda la capitolul asta. Datorita imbinarii perfecte a celor doua tipuri de textura: moale si dur, maimuta pentru dentitie va alterna perfect intre ameliorarea durerii prin masarea gingiilor dar si prin rontairea partii mai netede a produsului.

Maimuta pentru dentitie are o forma alcatuita din brate lungi, flexibile dar si curbate pentru a se mula perfect pe dantura care abia incepe sa apara la bebelusul tau. In acelasi timp, design-ul este unul distractiv si colorat, deci nu va trebui sa te chinui sa-l convingi pe bebelus sa-l foloseasca.

Poti alege din varietatea de culori pentru a fi sigur ca de indata ce bebelusul il va vedea, dispozitivul va deveni cel mai bun prieten al sau in perioada de aparitie a dintilor.

Vei trece mai usor peste aceasta perioada? Cu siguranta!

Desi eruptia dentara este dificila pentru bebelusi din cauza durerii si a starii de irascibilitate dar si pentru parinti din cauze evidente, se poate trece totusi cu bine prin aceasta perioada folosind un matchstick monkey, un gel pentru dinti dar si avand o igiena corespunzatoare.