Catalog Netflix: cele mai bune seriale originale de urmărit pe platformă

Netflix are un volum de productie destul de incredibil. Am selectat pentru voi cateva din cele mai bune seriale originale de pe celebra platforma de streaming.

Stranger Things. Un oras pierdut undeva prin Statele Unite ale Americii, copii, un monstru si o dimensiune paralela. Bine ati venit in Hawkins, Indiana, teatrul celebrului serial Stranger Things in care totul incepe atunci cand Will Byers, in varsta de 12 ani, dispare in mod misterios, nimeni nu mai stie nimic de el. Prietenii sai pre-adolescenti decid sa plece in cautarea sa si dau peste Onze, o tanara cu puteri supranaturale. In timp ce Demorgorgon, o creatura de cosmar este observata prin oras, adolescentii se aliaza cu seful politiei locale pentru a elucida aceste mistere, pentru a infrange demonul si a-si regasi prietenul.

Mindhunter. Agentii Tench si Ford sunt convinsi de faptul ca, daca studiaza indeaproape profilul criminalilor si incearca sa ii inteleaga mai bine vor reusi sa rezolve cu mai mare usurinta cele mai dificile cazuri de crime. Ajutati de psihologul Wendy Carr, cei doi vor strabate inchisorile din SUA pentru a discuta cu cei mai periculosi criminali din lume si pentru a afla mai multe lucruri despre ei. Ed Kemper, Richard Speck, Charles Manson…cum rezoneaza acestia din urma? Cum isi justifica crimele? Cum au ajuns in aceasta situatie de a ucide? Sunt la fel de nebuni pe cum par?

Love, Death&Robots. Destul de dificil sa rezumam serialul Love, Death&Robots, cel mai recent serial al lui Tim Miller si David Fincher. Creatorii au ales de aceasta data o antologie, pentru fiecare episod, o noua poveste…de dragoste, de moarte sau cu roboti. Un serial destul de scurt, intre 5-20 de minte pe episod. Singura constanta? Violenta pregnanta in cadrul fiecarui episod in parte.

Orange is The New Black. Autobiografic, serialul Orange is The New Black este o adaptare a romanului cu acelasi nume scris de Piper Kerman. Osciland intre comedie si drama, serialul ne arata cum este viata in universul carceral. Incarcerata la inchisoarea pentru femei din Lichtfield, condamnata pentru ca a transportat o valiza cu bani care provenea din traficul cu droguri, Piper incearca cu disperare sa supravietuiasca in acest univers nemilos. O veritabila lectie de viata pentru eroina care provine dintr-un mediu instarit. Lovituri, situatii neasteptate dar si umor si violenta, numeroase sunt elementele care o asteapta pe Piper in acest univers carceral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.