Caștile perfecte Turtle Beach Ear Force XP510

Sunt foarte multe casti de gaming pe piata, cu toate acestea doar unele dintre aceste casti ies in evidenta. O astfel de casca este Turtle Beach Ear Force, fiind alegerea optima atat pentru gaming cat si pentru multimedia. Multe casti disponibile pe piata ofera optiunea acoperirii in intregime a urechii.

Lucrul demn de remarcat cand vine vorba despre acest casti este ca au o optiune speciala pentru gameri si anume optiunea de surround. Folosind aceasta optiune experienta jocurilor va fi una mai imersiva, iar cele doua difuzoare aflate pe casca va vor ajuta foarte mutl in acest sens.

Design-ul acestor casti este unul foarte atragatror, aceste casti fiind construite din plastic solid de culoare neagra. Banda care se aseaza pe cap este constituita dintr-un material textil, lucru care face ca aerul sa treaca si astfel de va face aerisirea zonei de contact cu capul.

Fiecare casca vine cu un sistem perfect de utilizare care se roteste la 90 de grade pentru a ocupa un spatiu cat mai mic. Cutia cu care vin aceste casti este una destul de mare si curpinde numeroase accesorii pe care gamer-ul sau utilizatorul de rand le-ar putea folosi astfel incat sa-si faca experienta cat mai unica.

Castile au si un modul de Bluetooth dar si un modul de WiFi care comunica cu receiverul. Acest receiver poate fi conectat la PC prin USB sau prin intermediul unui cablu audio jack 3.5. Casca este echipata cu majoritatea optiunilor de care are nevoie un user obisnuit, iar in acelasi timp vine si cu 7 preset-uri de care orice user s-ar putea bucura.

Zgomotul este mult redus atunci cand aceste casti acopera urechile, iar odata conectata la Bluetooth, aceasta casca ofera si optiunea apelurilor. Consola se poate folosi in acelasi timp cu castile.