Beneficiile pe care le poate avea un masaj într-un anumit loc

Timusul mai este numit si „glanda fericirii”, iar masarea acestuia timp de 30 de secunde are un efect benefic asupra organismului. Aceasta glanda este principalul organ al sistemului imunitar. Fiind situat in spatele sternului si avand rol de a diminua energiile negative si de a intari sistemul imunitar, aceasta glanda este ideala pentru a te putea bucura mereu de o sanatate de fier.

Putem beneficia foarte usor de functiile sale, daca aceasta zona este masata timp de 30 de secunde. Aceasta glanda este situata la baza gatului, chiar deasupra sternului. Scobitura situata in aceasta zona, pe care adesea nu am prea bagat-o in seama este foarte utila organismului. Acesta este locul in care se afla timusul, sau organul fericirii.

Acest organ este foarte dezvoltat la copii, iar pe masura ce trece timpul, acest organ isi reduce dimensiunile si se transforma in grasime corporala. Atunci cand suntem stresati, timusul isi reduce dimensiunile, iar odata cu dimensiunile mai reduse, acesta isi reduce si activitatea. Prin simpla stimulare a timusului pentru 20 sau 30 de secunde putem intensifica vibratia energiei.

Atunci cand ne simtim stresati putem evita si elibera numeroasele energii printr-o simpal apasare a acestei zone. Daca vom face acest lucru vom simti o stare de pozitivitate in tot organismul. Cu toate acestea trebuie sa luam in calcul faptul ca aceasta stare de bine este posibil sa nu apara chiar de la primul masaj.

Este ideal sa facem acest masaj cat mai des astfel incat beneficiile masajului sa fie cat mai eficiente. Senzatia de bine nu va intarzia sa apara atunci cand vom masa aceasta zona si cu toate ca se poate intampla ca aceasta senzatie sa nu apara instantaneu, cu siguranta un masaj in aceasta zona ar putea fi ceva de care sa ne bucuram.