Avantaje oferite de platforma WordPress utilizatorilor

WordPress este un CMS gratuit pe care iti poti construi site-ul si care iti ofera o platforma moderna si intuitiva prin care iti poti administra singur site-ul.

Desi a inceput ca o platforma dedicata in special bloggerilor cum a fost si blogspot, WordPress a evoluat rapid spre ceea ce cunoastem astazi drept unul dintre cele mai utilizate CMS-uri gratuite existente in mediul online.

In timp, multe din bug-uri si probleme au fost rezolvate si platforma este in continua evolutie. Ai o serie de avantaje de care ar trebui sa profiti atunci cand iti faci un site nou, dupa cum urmeaza:

Accesul la un CMS intuitiv
Cu doar cateva clickuri si un nivel minim de cunostinte vei instala WordPress castigand gratuit accesul la un manager de continut usor de utilizat si intuitiv. Ai acces la panoul de comanda care iti permite sa editezi si sa modifici cat mai simplu fiecare sectiune de pe site-ul tau. Poti scoate si adauga imagini, butoane in meniu, pagini si articole, iar accesul la fiecare sectiune se face foarte usor.

Poti alege dintr-o multitudine de teme
In ceea ce priveste aspectul site-ului, poti alege dintr-o multitudine de teme, unele free si altele contra cost pe care le vei putea instala foarte usor din panoul anterior mentionat. Temele mai complexe au si instructiuni de utilizare si pentru multe dintre ele beneficiezi de suport online din partea proprietarului care comercializeaza tema. Preturile pentru teme sunt rationale si de cele mai mute ori includ si toate pluginurile premium.

Ai o gama vasta de pluginuri disponibile
Pentru diverse actiuni ai nevoie de pluginuri si la fel ca si temele, ele pot fi gratuite sau cu bani. Comunitatea a dezvoltat un numar considerabil de pluginuri si vei gasi cu siguranta orice doresti din surse sigure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.