All The Bright Places, dramă romantică Netflix în genul Nos Etoiles Contraires

Incepand cu 28 februarie Netflix va difuza All the bright places. Acest lung metraj dramatic este adaptarea unui roman cult, apartinand literaturii pentru adolescenti. In distributie ii regasim pe Elle Fanning si Justice Smith.

All the bright places este o adaptare dupa romanul cu acelasi nume apartinand autoarei americane Jennifer Niven.

Filmul urmeaza destinul tinerei Violet Markey. Tanara, deja fragila, este scufundata intr-o depresie profunda cauzata de moartea tragica a surorii sale in urma unui accident de masina. In timp ce gandurile sale suicidare se multiplica din cauza sentimentelor de culpabilitate care nu ii dau pace, tanara are parte de o intalnire neasteptata care ii va readuce pofta de viata. Unul din colegii sai de clasa, Theodore Finch, este in egala masura torturat de numerosi demoni din trecut si de ganduri obscure. Acesta sufera de boli mentale greu de gestionat. Tanarul, marginalizat la liceu si extrem de instabil din punct de vedere emotional, are parte de o multime de momente dificile, la fel ca si Violet. Impreuna, cei doi adolescenti vor incerca sa isi revina, sa isi recapete pofta de viata.

Distributia filmului All The Bright Places. Cap de afis este actrita Elle Fanning, superba Aurora din Maleficent. Aceasta ii da replica lui Justice Smith, cunoscut publicului pentru rolul din serialul The Get Down sau din Jurassic World 2. Din distributie mai face parte si Keegan-Michael Fay, Luke Wilson si Alexandra Shipp si Kelli O’Hara.

Lansat in 2015, romanul s-a bucurat de un mare succes international. Netlflix a achizitionat repturile de adaptare si a angajat-o pe Jennifer Niven, autoarea romanului sa scrie scenariu cu ajutorul lui Liz Hannah. In ciuda varstei sale fragede, Elle Fanning are deja o cariera de succes in spate, avand numeroase proiecte inca de la prima sa aparitie la cinema, in 2002, in filmul I am Sam. Am vazut-o recent in Galveston a lui Melanie Laurent. In ceea ce-l priveste pe Justice Smith, acesta a aparut mai tarziu la cinema decat Elle. A debutat in cinema in 2015 alaturi de Cara Delevingne in The Hidden Face of Margo. Si-a castigat notorietatea datorita rolului din Jurassic World : Fallon Kingdom in 2018 inainte de a interpreta rolul din Pokemom Detectiv Pikachu, lansat in 2019.

Realizat de catre Brett Haley, care se afla la al doilea film al sau, All the Brght Places se va putea viziona pe Netflix incepand cu 28 februarie.

Un comentariu la „All The Bright Places, dramă romantică Netflix în genul Nos Etoiles Contraires”

Lasă un răspuns