Nimanui nu-i plac darurile plictisitoare. Canile, ramele foto si albumele de familie deja nu mai atrag foarte multi oameni, insa cautarea unui cadou ideal pentru cei dragi ramane, de cele mai multe ori, o sarcina dificila. De aceea, randurile de mai jos contin idei interesante care pot fi folosite drept daruri pentru aniversari, zile onomastice sau Craciun!

  • Becuri LED cu telecomanda

Dormitorul este cea mai importanta incapere din caminul tuturor oamenilor, intrucat aici se odihnesc si aici isi petrec cel mai mult timp atunci cand sunt acasa. Cei aflati in cautarea unor cadouri interesante pentru cei dragi pot opta pentru becurile LED cu telecomanda. Acest gadget este unul modern si usor de folosit, iar dormitorul poate fi luminat in 16 culori diferite, in functie de preferintele celor care le folosesc! Telecomanda este wireless, necesitand doar schimbarea bateriilor atunci cand acestea se termina.

  • Tastatura cu proiectie laser

Un alt cadou modern, perfect pentru cei dragi este tastatura cu proiectie laser. Pentru a fi folosita, aceasta trebuie impereacheata cu smartphone-ul sau cu tableta, prin intermediul conexiunii Bluetooth. Ulterior, utilizatorii vor vedea o tastatura completa Qwerty, de 250 mm x 100 mm proiectata pe suprafata din fata locului in care este folosita. Ea poate fi folosita pentru tastarea mesajelor, pentru redactarea documentelor, dar si pentru cautari pe Internet!

  • Lampa de noapte cu senzor de miscare

Lampa de noapte cu senzor de miscare este ideala pentru cei care nu doresc sa se mai dea jos din pat pentru a stinge lumina atunci cand vor sa doarma. Gadget-ul protejeaza ochii de lumina foarte puternica a unui bec normal si, in plus, se aprinde doar atunci cand intra in contact cu corpul uman. Atunci cand utilizatorii se indeparteaza, lumina se stinge automat. Lampa este foarte usor de montat si functioneaza pe baza de baterii, ceea ce o transforma intr-un cadou perfect!

4 Replies to “Alege gadget-uri interesante pe care să le oferi cadou celor dragi!”

  1. Cred ca becurile led cu telecomanda sunt alegerea perfecta, deoarece sunt sigur ca te vor lasa cu gura cascata si vor avea succes indiferernt de perrsoana si varsta.

  2. Tastaura cu proiectie sigur te va lasa cu gura casacata, chiar daca nu este asa de utila cum ni se pare si este destul de greu de utilizat, pot spune ca este cadoul perfect.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *