Actorii din “Harry Potter” pe care îi putem regăsi și în seriale

Pentru ca perfectionarea elevilor la Poudlard este cea mai buna dintre toate, iata care sunt actorii din faimoasa saga pe care ii putem regasi si admira si in seriale de pe micul ecran.

Daniel Radcliffe. Dupa « Harry Potter », a fost erou in “A Young Doctors’ Notebook”, inainte de a reveni in anul 2019 cu “Miracle Workers”. Serialul urmareste povestea unui inger care trebuie sa infaptuiasca cel mai mare miracol pe langa Dumnezeu pentru ca pamantul sa nu fie distrus… Daniel Radcliffe joaca alaturi de monumentalul Steve Buscemi.

Rupert Grint. Mereu de partea celor din Gryffindor, acolo unde e foarte bine. Rupert Grint a colectionat cateva roluri pe micul ecran dupa ce a jucat in faimosul serial. Celebrul Ron Weasly a jucat astfel in « Snatch », cu Ed Westwick si a avut rolul principal in serialul “Sick Note”, ale carui 2 sezoane sunt disponibile pe Netflix. Din 2 noiembrie poate sa fie vazut si in serialu horror care debuteaza pe Apple TV+, “Servant”.

Alfred Enoch. Numerosi fani ai fenomenului “Harry Potter”, au avut frumoasa supriza de a-l regasi pe studiosul Dean Thomas in serialul « How To Get Away With Murder ». In rolul lui Wes, Alfred intra intr-un registru cu totul diferit, unul foarte sumbru si da replica delicioasei Viola Davis, chiar daca nu pentru mult timp, doar pana in sezonul 4…Din nefericire pentru fani. Dar a mai jucat si in alte seriale-“Troy: Fall of a City” si “Trust Me”.

Tom Felton. Tom Felton, adica Drago Malefoy, a dovedit ca a meritat din plin rolul din “Harry Potter”, alaturandu-se si castingului serialului “Flash”. Cel care l-a interpretat pe Julian Albert, adica, care a stat la baza unor numeroase teorii in sezonul cu numarul 3. A mai aparut de atunci in serialul “Origin”, alaturi de Natalia Tena.

Jason Isaacs. Din familia Malefoy, avem nevoie si de tatal Lucius, care a colectionat o multime de roluri de cand nu mai joaca in celebra saga. Deci decat sa il serveasca pe Voldemort, prefera acum sa ridice ingerii originali pentru « The O. A. ». Asta pana cand ia fraiele unei nave spatiale pentru primul sezon din « Star Trek Discovery », evident.

Natalia Tena. Cazul “Game Of Thrones” este unul foarte special. Numai putin de 14 actori din “Harry Poter” au fsot recrutati pentru acest serial fenomen. Printre ei, trebuie sa o amintim si pe Natalia Tena. Cea care a jucat-o pe Tonk in celebra saga, in serial a primit rolul lui Osha. Un personaj foarte cool pana se intersecteaza cu Ramsay Bolton. R.I. P. Din fericire, o mai putem gasi alaturi de Tom Felton, in “Origin”.

David Tennant. Imposibil sa nu il amintim. « Doctor Who » a aparut si intr-o productie « Marvel » de pe Netflix, « Jessica Jones ».

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.