Actori care s-au reunit in alte seriale

Uneori, se mai intampla ca anumiti actori din seriale culte, emblematice, sa se reuneasca in alte seriale, la fel de bune. Iata cateva exemple.

Alyssa Milano si Holly Marie Combs din CharmeD au aparut in Grey’s Anatomy. Popularele surori Halliwell din la fel de popularul serial Charmed, s-au reunit pentru o aparitie supriza intr-unul din episoadele sezonului cu numarul 16 al celebrului serial medical. O aparitie care a bucurat foarte multi fani la inceput, dar pe care au considerat-o pana la urma inutila.

Jaime Lorente, Miguel Herran si Maria Pedraza din Casa de Papel au aparut si in Elite. Nu mai e nicio supriza pentru nimeni, mai ales pentru fanii inraiti ai serialelor spaniole, foarte populare pe Netflix. Elite si La Casa de Papel impart o prte din casting.

Courteney Cox si Matthew Perry din Friends au aparut si in Cougar Town. Mai multe intalniri din serialul cult Friends au avut loc in Cougar town. Avand in vedere faptul ca vedeta serialului nu este nimeni alta decat Courteney Cox. Fara indoiala va ramane cu siguranta, cea cu Matthew Perry. Ei bine, da, fanii cuplului Monica si Chandler au regasit alchimia dintre cei doi.

Daniel Dae Kim si Jorge Garcia din Lost in Hawaii Five-0. In sezonul 4 al serialului Jorge Garcia a jucat rolul unui specialist in teorii ale conspiratiei si a jucat in cateva scene alaturi de Daniel Da Kim, vechiul sau camarad din Lost.

Nicolette Sheridan si Harriett Sansom din Desperate Housewives reunite pentru Dynasty. Cele doua actrite din miticul serial s-au regasit pentru serialul Dynasty. Nicolette Sheridan a avut rolul celebrei Alexis Carrington care vine la o clarvazatoare, adica la Harriet care consulta familia Carrington.

Dean Norris si Bob Odenkirk din Breaking Bad se reunesc pentru Better Call Saul. I-am cunoscut pe Dean Norris drept agentul Hank Schrader agent DEA si pe Bob Ondenkirk, drept Saul Goodman, un avocat in Breaking Bad. Deci cand a fost anuntat un spin-off era si logic ca cele doua personaje se vor reuni. Deci in Better Call Saul, cele doua personaje se infrunta din nou.

Jennie Garth si Shannen Doherty din Beverly Hills: 90210, se reunesc pentru 90210: The Next Generation. Ar fi fost uimitor sau ciudat ca cele doua vedete iconice din serial sa nu apara in reboot. Brenda Walsh a aparut deci alaturi de Kelly in reboot, aceasta fiind sora vitrega a uneia dintre eroine.

Jennie Garth si Torri Spelling din Beverly Hills s-au reintalnit pentru Mystery Girls. O alta reuniune pentru celebrul casting din Beverly Hills. De data aceasta dintre Tori si Jennie, in 2014 pentru a da viata unui sitcom unde se prezinta viata unor foste vedete ale unui serial politist care de data aceasta trebuie sa faca fata unor anchete adevarate.

Un comentariu la „Actori care s-au reunit in alte seriale”

Lasă un răspuns