7 safari incredibile în lume

Ti-ai dorit pana acum foarte mult sa mergi in safari? Anul 2019 este anul potrivit in care visele tale vor deveni realitate. Vei gasi cele mai spectaculoase locuri care iti vor permite sa calatoresti in cele mai salbatice locuri.

Vei descoperi astfel cele mai incredibile peisaje, dar si specii de animale care traiesc intr-o libertate totala in habitatul lor natural. O adevarata placere pentru ochi.

Rezerva Masai Mara, Kenya. Este cel mai celebru parc din Kenya si o oprire obligatorie atunci cand vizitezi tara. Vei descoperi aici campii si preerii infinite in cele mai frumoase culori. Rezervatia este un concentrat de peisaje din Africa unde vei descoperi foarte usor gnou, lei, zebre si antilope.

Parcul National Serengeti, Tanzania. Este unul din cele mai populare parcuri atunci cand vine vorba despre un safari in Africa. Chiar daca in Maasai, numele sau inseamna « campie fara sfarsit », aici vei descoperi cea mai mare varietate de peisaje.

Parcul National al Vulcanilor, Rwanda. Fara indoiala ca este cel mai bun loc unde poti descoperi gorile de munte. Parcul National al Vulcanilor se afla in partea de nord a tarii, la frontiera cu Uganda si Republica Congo. Este un peisaj cu munti abrupti, inalti, pierduti in jungla densa. O experienta de care trebuie sa profiti din plin dupa ce ai ajuns mai greu aici, dar care merita deplasarea si efortul din plin.

Chitwan, Nepal. In profunzimile junglei, poate vei descoperi chiar faimosul tigru de Bengal sau unul din principalii rinoceri asiatici.

Peninsula Valdes, Argentina. Trebuie sa ajungi si prin America Latina pentru un safari maritim, pentru a observa balenele, delfinii, otarii sau alti pinguini mansot.

Namibia. Poti incerca si un safari in desert, in Namibia, in desert, unde sa urci pe cele mai mari dune din lume si sa descoperi peisaje cu adevarat unice. Noaptea, cerul se acopera cu mii si mii de stele. Iar cu siguranta ca ti se va taia rasuflarea in fata frumusetii oferite de Fish River Canyon sau al nisipului rosu din desertul Kalahari.

Indonezia. In Indonezia, jungla profunda de pe Insula Sumatra este magnifica. Aici vei gasi si ultimii urangutani si cativa elefanti in sanctuarele lor. In orice caz, amintirile vor fi cu adevarat pretioase.

Un comentariu la „7 safari incredibile în lume

  1. blueyes debitezi grav putlockers de tot…am inteles ca au inceput o noua conspiratiei a pastei de dinti, nu ? sunt atat de multe semne si clare cand te speli pe dinti, sa numai zic de periuta de dinti e la mintea cocosului…doamneeeeeee daca prostia ar durea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.