3 siropuri naturale pentru a scăpa de orice tuse

Tusea, este una din cele mai cunoscute probleme pe care oamenii le-au avut in special in perioada schimbarii anotimurilor. Asa ca, de cand ne nastem, tusea nu ne da pace si sunt sigur ca nu exista nici o persoana care sa nu fi avut cel putin o data pe an o tusa foarte urata si care sa fie foarte deranjanta. Aceasta, din pacate pe langa proasta dispozitia pe care ne-o creeaza, ne face sa cheltuim si foarte multi bani pe diverse medicamente de la farmacii, lucru care pe toata lumea deranjeaza.

Ca urmare, as dori sa iti dau cateva sfaturi in ceea ce consta alegerea celei mai bune solutii pentru a scapa de tusa, indiferent ca aceasta este severa sau doar ce si-a facut aparitia. Am pus accentul pe naturalete si sanatate si de aceea, nu trebuie sa iti faci probleme deoarece vei putea chiar sa te simti mult mai bine, lucru pe care majoritatea persoanelor l-au simtit, bineinteles cei care au apelat la aceste remedii.

Cele mai bune tratamente pentru orice tusa

Siropul de ceapa l-am incercat si eu si am vazut de ce este in stare. In mai putin de 2 zile, am simtit multe schimbari majore la nivelul sanatatii mele si de aceea iti recomand chiar pe primul loc acest tip de sirop. Modalitatea sa de preparare consta in taierea a catorva cepe cat mai marut posibil si alaturi de 100 ml de apa rece si 150 grame de zahar se fierb toate la un loc timp de 5 minute rezultatul fiind exact siropul de care corpul tau are nevoie. Nu este recomandat mai mult de 5 linguri pe zi deoarece este un sirop foarte tare si de aceea, ar trebui sa respecti asta.

Siropul de hrean poate fi o alta alternativa pe care o poti folosi pentru a scapa de tusa. Radacina de hrean razuita alaturi de miere poate face minuni, aceasta avand numeroase vitamine si elemente nutritive pentru organismul nostru. Cantitatea recomandata ajunge la 3 lingurite si de aceea nu este recomandat sa consumi mai mult, aceasta cantitate fiind potrivita atat pentru un copil, cat si pentru un adult. Din acest motiv, nu iti face probleme vizavi de acest lucru, deoarece chiar si medicii recomanda acest sirop , asta ca si dovada a calitatii si beneficiilor sale de care orice persoana ar trebui sa profite. Unii chiar afirma ca este cel mai simplu sirop de realizat acasa si care nu necesita nici o investitie, deoarece hrean si miere orice persoana are in casa.

Din mugurii de brad, se poate face de asemenea un alt sirop foarte bun si benefic pentru tusa. Ca si mod de preparare, acest sirop consta in lasarea a 250 grame de muguri de brad intr-un vas cu 0.5 litri de apa, timp de cel putin 24 ore. Pasul urmator, consta intr-o fierbere timp de doar cateva minute sau cum mai spun unii, trebuie dat doar un singur clocot. Rezultatul obtinut, se amesteca cu 500 grame de zahar insa abia dupa ce a fost strecurat reuzltatul obtinut.