3 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul serial cu Liam Hemsworth, Most Dangerous Game

Este oficial. Liam Hemsworth redebuteaza in lumea serialelor. Descopera citind acest articol mai multe despre „Most Dangerous Game”, noul sau show, anuntat pe noua platforma ce isi va face aparitia de curand, Quibi.

Daca numeroase vedete de cinema se alatura lumii serialelor in ultima vreme si devin mai apoi foarte populare, in schimb altele aleg sa faca totul pe dos. Este si cazul lui Liam Hemsworth care mai intai s-a facut remarcat intr-un soap opera in 2007, inainte de a „exploda” cu adevarat pe marele ecran. Iar in anul 2020 sa pare ca se va reintoarce in lumea serialelor. Dar oare despre ce este vorba mai exact?

Povestea sa. Noul serial spune povestea lui Dodge, interpretat de Liam, un sot si un tata de familie care este gata sa faca orice pentru a avea grija de sotia sa insarcinata. Dar, atunci cand afla ca este pe moarte, intra intr-un joc pe viata si pe moarte unde va descoperi repede ca nu este el vanatorul, ci este prada. Serialul care imbina de minune actiunea cu thrillerul va explora limitele unei persoane care este gata sa faca absolut orice pentru viata si familia sa.

Castingul. Liam Hemsworth este actorul principal din acest serial si aici ii va da replica mai ales lui Cristoph Waltz. Dar in serial se mai pot regasi si Sarah Gadon, Zach Cherry, Aaron Poole, Christopher Webster, Billy Burke, Natasha Bordizzo si Jimmy Akingbola. Abonat rolurilor de malefic sau de bad boy, Cristopher Waltz, si-a ales de data aceasta victima sau prada. Si se va distra foarte bine, torturandu-si victima in persoana lui Dodge. In orice caz, daca ne luam dupa primul trailer oficial, se anunta un joc de –a soarecele si pisica care ne va tine cu sufletul la gura.

La inceput, acest serial a avut numele de Dodge and Miles, dar pana la urma, numele i-a fost schimbat. Simtim poate faptul ca producatorii voiau sa mizeze pe atmosfera stresanta sau chia foarte stresanta a serialului, urmarind mai ales personajul principal in lupta sa.

Data aparitiei. Serialul „Most Dangerous Game” este productia noii platforme de streaming Quibi, care are data de lansare prevazuta pentru 6 aprilie in Statele Unite. Principiul acestui nou serviciu este urmatorul- sa propuna un continut 100% inedit si scurt, putand vorbi aici de episoade de doar10 minute, disponibile pe smarthpone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *